Cultuur Spoor Best
Je kunt dit jaar nog EEN keer schitteren.....

Steel de show bij de Kinderdoedag!Je weet wat je in huis hebt, je laat je van je beste kant zien en.....je heb vooral veel lol in allerlei leuke activiteiten. Een spetterende afsluiting van 2014; je zult je ouders versteld laten staan!
voor alle kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool. Een leuke dag in de kerstvakantie boordevol
activiteiten!


Er is nog plaats...... 

Wat gaan we doen?De hele dag zijn er creatieve en muzikale workshops. Samen met de professionele docenten van CultuurSpoor Best ga je aan de slag.


Tekenen, schilderen en knutselen. Wat dacht je van een workshop modeltekenen? Of theater, toneelspelen?


Muzikaal kun je je energie kwijt met de boomwhackers!
BoomwhackersBoomwhackers zijn meerkleurige holle plastic buizen die allemaal een andere toonhoogte hebben. De boomwhacker is ontstaan vanuit de junk bands die percussiemuziek maakten met afvalmateriaal. 


Docent Marcel te Brake gaat samen met jullie aan de slag om een muziekstuk op de Boomwhackers te leren spelen.Presentatie


Vanaf 15.30 uur zijn ouders welkom in de bibliotheek om te kijken naar de resultaten van de Kinderdoedag. Gemaakte werkstukken worden opgehangen en er is een heuse presentatie! 
Wat kost het?


Voor € 15,00 ben je een hele dag onder de pannen. Het bedrag is inclusief de materialen die je nodig hebt voor de workshops. Ook zorgen wij voor een lunch, tussendoortjes en drankjes. Betalen doe aan het begin van de dag.

Wanneer?


In de kerstvakantie op dinsdag 30 december in de bibliotheek van CultuurSpoor Best. Welkom vanaf 09.00 uur. De Kinderdoedag duurt van 09.30 tot 16.00 uur.
Meld je aan


Kinderen die nog mee willen doen, kunnen worden aangemeld op de site (cursussen- cultuurspoorbest.nl), per telefoon (0499-372609) of aan de balie van CultuurSpoor Best, Raadhuisplein 32 in Best.CultuurSpoor Best

Raadhuisplein 32
5683 EA Best

Tel.: (0499) 372609
Email educatie@cultuurspoorbest.nl
Website http://www.cultuurspoorbest.nl

Voorheen: Centrum De Wig

Cultuur Spoor Best