Cultuur Spoor Best
Nieuw en toch vertrouwd!

Het schooljaar 2014-2015 is begonnen.


U volgt nu een cursus of les bij CultuurSpoor Best , hebt dit eerder gedaan of gaat dit binnenkort doen.
Fijn!Cursus- en lesaanbod.


CultuurSpoor Best is de naam voor een nieuwe organisatie , die volop verandert. Ook het aanbod aan lessen en cursussen vernieuwt steeds. Van taallessen voor volwassenen tot danslessen voor kinderen. Engels en Grieks, Kleuterdans en Jazz. Voor elk wat wils.

Op de site kunt u het hele scala aan lesaanbod zien. Locaties.


Voor de een is de locatie waar de les gegeven wordt veranderd, voor de ander is het gelijk gebleven.

De muziek- en danslessen vinden plaats in de J.P. Coenstraat; de taallessen en creatieve cursussen concentreren zich in het centrum van Best: tot het eind van het schooljaar vinden die plaats in het gebouw achter CultuurSpoor Best: CultuurSpoor - Hartenvier.

Enkele cursussen vinden nog elders in Best plaats. Dit staat vermeld bij de betreffende cursus op www.cultuurspoorbest.nl - cursussen. Er is nog plaats.

Hebt u interesse in een van de cursussen of lessen? Er is nog ruimte voor nieuwe aanmeldingen. Neem contact met ons op en wij kijken wat kan. U kunt ook tussentijds instromen.


In oktober is het ook Kinderboekenweek!

Deze Nieuwsbrief is ook een mooie kans om de 60e Kinderboekenweek onder de aandacht te brengen. Van 1 t/m 11 oktober is er van alles te doen voor de jeugd in CultuurSpoor Best. Het is FEEST. Op de site www.bibliotheek.cultuurspoorbest.nl vindt u alle info.


 CultuurSpoor Best

Raadhuisplein 32
5683 EA Best

Tel.: (0499) 372609
Email educatie@cultuurspoorbest.nl
Website http://www.cultuurspoorbest.nl

Voorheen: Centrum De Wig
Bijlage: Logo-CultuurSpoor.png

Cultuur Spoor Best