Cultuur Spoor Best
Kinderactiviteiten in de vakantie

Kinderactiviteiten in de vakantie @cultuurspoor BestDe schoolvakanties zijn begonnen. Veel gezinnen trekken er op uit voor de jaarlijkse gezinsvakantie. Maar niet iedereen gaat weg en na de vakantie zijn er altijd nog een aantal weken die thuis doorgebracht worden. Daarom heeft CultuurSpoor enkele activiteiten gepland in de laatste weken van zomervakantie.Theaterworkshop ‘Lang leve de zomer!’

Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen op woensdag 6 en 13 augustus in het Joe Mann Theater onder leiding van dramadocente Riet Lamers zich twee uur lang creatief uitleven: The_jaaa ter in de natuur.

In de theaterworkshop “Lang leve de zomer” gaan zij allerlei theateroefeningen beleven in en met de natuur. De kinderen gaan de natuur zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Ze gaan hun “humor”-spieren trainen en genieten van het samen toneelspelen. Voor meer info: www.cultuurspoorbest.nlDoedag Feest & Fun

Op dinsdag 19 augustus is de eerste KinderDOEdag in CultuurSpoor Best. FEEST mee en heb FUN in de laatste week van de zomervakantie.... De hele dag versieren, tekenen of knutselen, zowel binnen als buiten. Voor alle kinderen uit groep 5,6,7 en 8 van de basisschool.


Voor beide zomeractiviteiten kun je je nu al opgeven bij CultuurSpoor Best (tel.372609) en educatie@cultuurspoorbest.nl.

We wensen je een fijne vakantietijd!CultuurSpoor Best

Raadhuisplein 32
5683 EA Best

Tel.: (0499) 372609
Email educatie@cultuurspoorbest.nl
Website http://www.cultuurspoorbest.nl

Voorheen: Centrum De Wig

Cultuur Spoor Best