Logo Cultuurspoor Best
Muziek en dans
Lia Koolmees

Lia Koolmees heeft fluit gestudeerd aan Conservatoria in Tilburg, Brussel, Rotterdam en Mumbai. Ze is ook gecertificeerd en werkzaam als ademtherapeut (methode van Dixhoorn), AMV docente, HAFA examinator bij Flutonicon en heeft zich ook gespecialiseerd in Indiase muziek.

Dwarsfluitles
Voor de (jonge) kinderen gebruikt Lia Koolmees een zelf ontwikkelde lesmethode op pijperfluitjes. Spelenderwijs leer je basisvaardigheden aan en oefen je het muzikaal gehoor. Daardoor kun je ontdekken of fluitspelen iets voor je is. Gaandeweg stappen we over op de dwarsfluit. Daarna kan je al snel gaan samenspelen. Als fluitist kan je heel veel muziekstijlen spelen. De lessen zijn afgestemd op jouw niveau en waarbij je in je eigen tempo ontwikkelt op een leuke en uitdagende manier.

Ben je al iets ouder of gevorderd? Lia heeft een ruime ervaring als gediplomeerd fluitdocente en uitvoerend musicus en wil je graag helpen om goed en plezierig fluit te spelen. Door haar expertise en enthousiasme hebben al vele leerlingen een hoog niveau weten te bereiken. Voor de (iets) gevorderde fluitist biedt ze een cursus aan ( in groepsverband of individueel) waarbij op een ontspannen manier aspecten als samenspel, repertoire, techniek, adem & houding aan bod kunnen komen, afhankelijk van je wensen.