Logo Cultuurspoor Best
Muziek en dans

Zangles

Cursusprijsis afhankelijk van het aantal minuten les


Zangles
Door het volgen van zangles leer je zuiver te zingen. Dat wil zeggen dat je een toon op de juiste hoogte kunt nazingen. Je ontwikkelt je klankvoorstelling. Je leert naar jezelf te luisteren, zodat je kunt corrigeren wanneer dit nodig is.Daarnaast is het aanleren van een juiste techniek heel belangrijk wil je je stem niet forceren.
Daarbij wordt gekeken naar ademhalingstechniek, houding en stemontwikkeling.
Ook uitspraak is belangrijk om goed te kunnen zingen; je leert klinkers en medeklinkers goed uit te spreken.

Sanne de Jong verzorgt zanglessen via CultuurSpoor. Sanne deed een vooropleiding zang jazz aan het Fontys conservatorium en studeerde af aan de popafdeling van het Codarts conservatorium in Rotterdam. Met haar tributeband Totally Spice speelde ze o.a. in een uitverkocht Tivoli Ronda en de Melkweg.

Jamie van den Hombergh
Jamie is 26 en woont in Tilburg. Drie jaar geleden is ze afgestudeerd aan het conservatorium in de richting lichte muziek zang (jazz & pop). Jamie heeft ervaring in het zingen in bandjes en akoestische duo’s. Ze geeft nu zo’n 5 jaar zangles en vindt het belangrijk om samen aan doelen te werken en lekker te zingen! Daarnaast is Jamie ook bijna afgestudeerd als stemtherapeut. Ze kan ervoor zorgen dat je jouw stem op een goede en gezonde manier gebruikt.

Musical Zang
Dit wordt gegeven door Amy Beekmans, artistiek manager bij Musical'sCool! Amy studeerde aan de Academie voor Muziek en Musicaltheater in Tilburg. Amy is musicaldocente en daarnaast zang- en auditiecoach. Ze speelde in de Sprookjesmusicals 'Pinokkio' en 'De Gelaarsde Kat' van Efteling Theaterproducties. 


Sing&Play

Daarnaast biedt CultuurSpoor de mogelijkheid aan tot Sing & Play. Je hebt dan gedurende het cursusjaar (36 weken) de ene week les op het instrument van jouw keuze en de andere week heb je zangles. Wil je inschrijven voor Sing&Play? Vul dan het inschrijfformulier in via onderstaande oranje button en vermeld bij 'Opmerkingen' dat je Sing&Play wilt doen. Vermeld daarbij tevens wat jouw instrument is. 

Waar vinden de lessen plaats?
De zanglessen vinden plaats op de locatie Raadhuisplein 30 in Best.

Tarieven zangles
Tarieven voor het volgen van zangles vind je in de linkerkolom onder 'tarieven' en zijn afhankelijk van het aantal minuten dat je les wilt volgen. 

Tarieven musical zang
18 lessen van 30 minuten kost voor inwoners van de gemeente Best € 378,50. Woon je niet in Best dan betaal je € 504,50 voor 18 lessen. 

Direct inschrijven

(terug)